Με Γκάλη και Ζαμπίδη ξεκινούν οι δημοπρασίες του «Ζήσε Αθλητικά»
Με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη, και τον παγκόσμιο πρωταθλητή του κικ μπόξινγκ, Μιχάλη Ζαμπίδη, ξεκινούν οι δημοπρασίες αθλητικών ενθυμίων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού
Ο "γκάνγκστερ" προσφέρει υπογεγραμμένη φανέλα του από την εθνική Ελλάδας και ο "Iron Μike" ένα ζευγάρι γάντια του, προκειμένου από τα έσοδα να στηριχθεί ο αγώνας της χώρας κατά του κορωνοϊού.
Τους δύο κορυφαίους Έλληνες αθλητές ευχαρίστησε μέσω twitter για τη δωρεά τους ο Λευτέρης Αυγενάκης: «Με Γκάλη @NickGalis6, Ζαμπίδη @MikeZambidis και άλλους Ολυμπιονίκες & Πρωταθλητές μας, ξεκινάμε τις δημοπρασίες αθλητικών τους ενθυμίων, στο πλαίσιο του «Ζήσε Αθλητικά», για τη στήριξη του αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό. Σας Ευχαριστούμε», αναφέρει ο υφυπουργός Αθλητισμού, σε ανάρτησή του στο twitter.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.