Corriere Dello Sport: «Ο Ρονάλντο στον πειρασμό της επιστροφής στη Μαδρίτη»

Corriere Dello Sport: «Ο Ρονάλντο στον πειρασμό της επιστροφής στη Μαδρίτη»

Η ιταλική εφημερίδα βάζει φωτιά στο μεταγραφικό σκηνικό εν μέσω κορωνοϊού και εξηγεί πώς η πανδημία μπορεί να στείλει πίσω στην Ρεάλ τον CR 7

Cristiano_Ronaldo
Δεν είναι η πρώτη και προφανώς δεν θα είναι και η τελευταία φορά που θα διαβάσουμε για πιθανή επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαδρίτη.

Πριν από ένα μήνα όταν βρέθηκε στο Μπερναμπέου για να παρακολουθήσει το clasico πάλι είχαν ακουστεί πολλά, ωστόσο σήμερα η ιταλική αθλητική εφημερίδα Corriere Dello Sport το προχώρησε ένα βήμα παραπάνω εμπλέκοντας έναν Ισπανό δημοσιογράφο, φίλο του Ρονάλντο, αλλά και τις συνέπειες της πανδημίας.

Corriere


«Του έχει λείψει η Μαδρίτη», είχε γράψει την επόμενη του Clasico ο Έντου Αγκίρε, ο δημοσιογράφος φίλος του CR7, ο οποίος στις 3 Απριλίου, ανήμερα της επετείου των δύο χρόνων από το μυθικό γκολ του Πορτογάλου στην έδρα της Γιουβέντους για το Champions League, είχε συμπληρώσει: «Σαν σήμερα άγγιξε τον ουρανό και έγραψε ιστορία, κάνοντας τον κόσμο να τον θαυμάσει πριν αποχαιρετήσει για πάντα (;) τη Μαδρίτη, η οποία ξεκάθαρα του λείπει».


Το δεύτερο ποστάρισμα του Ισπανού δημοσιογράφου με τάσεις... επιστροφής δημιούργησε συναγερμό σε Μαδρίτη και Τορίνο με την Corriere να εξηγεί ότι ο Ρονάλντο θέλει να πανηγυρίσει το Champions League και να κατακτήσει τη χρυσή μπάλα με την Γιούβε, αλλά τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει μετά τον κορωνοϊό δεν αποκλείεται να του ανοίξουν το δρόμο της επιστροφής στη Ρεάλ, που θέλει να ξεφορτωθεί πολλά από τα βαριά της συμβόλαια (Μπέιλ η προτεραιότητα) για να έχει το περιθώριο να κινηθεί για ένα μεγάλο μπαμ.

Ειδήσεις σήμερα

Βίντεο: Το έριξαν στο... καραόκε Πασχαλάκης και Παπαδοπούλου

Βαλμπουενά: «Ηθελα να επιστρέψω στην Μαρσέιγ το 2015»

Σοκ στη Ρεμς: Αυτοκτόνησε ο γιατρός της ομάδας, ο οποίος είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης