Κορωνοϊός - Ρονάλντο: Έτοιμος να σπάσει το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου

Κορωνοϊός - Ρονάλντο: Έτοιμος να σπάσει το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου

Πως μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να γίνει ο 1ος ποδοσφαιριστής και 3ος αθλητής στον πλανήτη που θα κερδίσει 1.000.000.000 δολάρια - Κι όλα αυτά εν μέσω κορωνοϊού και περικοπών στην Γιουβέντους

ΡΟΝΑΛΝΤΟ
Κορωνοϊός, αναστολή πρωταθλημάτων, χορηγικών συμβάσεων και ψαλίδι στους μισθούς.

Τίποτα από τα παραπάνω ίσως να μην αγγίξει τον Κριστιάνο Ρονάλντο που μπορεί να γίνει φέτος ο τρίτος αθλητής που θα προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό 1.000.000.000 δολάρια (σ.σ. χρήματα που έχει βγάλει γενικά στην καριέρα του).

Φυσικά, σ' αυτό θα τον βοηθήσου κι άλλες δραστηριότητές του εκτός ποδοσφαίρου (συμφωνία με την Νike, σειρά ρούχων CR7, έχει τη δική του κολόνια, διαφημίζει παπούτσια κτλπ...). Σημαντικό... χέρι βοηθείας θα βάλει κι η Γιουβέντους, η οποία του δίνει 500.000 δολάρια την εβδομάδα για να βρίσκεται στο Τορίνο!

Πέρυσι, σύμφωνα με το Forbes, ο Ρονάλντο κέρδισε 109.000.000 δολάρια.

Λόγω των περικοπών στην Γιουβέντους ελέω κορωνοϊού, ο CR7 θα δει να παίρνει 46.000.000 δολάρια απ' όσα είχε υπολογίσει (περίπου 65.000.000 δολάρια).

Κλείσιμο
Από τις άλλες δραστηριότητές του κερδίζει περίπου 45.000.000 δολάρια και έτσι θα είναι με 91.000.000 δολάρια κοντά στα ετήσια στάνταρ του.

Αν τα καταφέρει, ο Πορτογάλος, θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σπάει το πράγμα του ενός δισεκατομμυρίου! Γεγονός που μαρτυρά την επιρροή που έχει όχι μόνο στους φίλους του ποδοσφαίρου αλλά και στο ευρύ κοινό.

Ο πρώτος που κατάφερε να σπάσει το φράγμα του ενός δις ήταν το 2009 ο Τάιγκερ Γουντς ενώ το 2017 στο... κλειστό αυτό κλαμπ των δύο μπήκε ο Φλόιντ Μέιγουεδερ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Ο Μαραντόνα έσπασε την καραντίνα για να κάνει πάρτι στον ανιψιό του

Κορωνοϊός: Η Telegraph «ψηφίζει Ελλάδα» μετά την καραντίνα

Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Τείχος» νέων μέτρων για την έξοδο του Πάσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης