Κορωνοϊός στην Ισπανία: Ναδάλ και Γκασόλ συγκεντρώνουν 11 εκατ. ευρώ

Κορωνοϊός στην Ισπανία: Ναδάλ και Γκασόλ συγκεντρώνουν 11 εκατ. ευρώ

Οι δύο κορυφαίοι Ισπανοί αθλητές ξεκίνησαν μαζί μια καμπάνια με στόχο να μαζέψουν 11 εκατ. ευρώ, τα οποία θα δοθούν για τη μάχη που δίνει η χώρα τους απέναντι στον κορωνοϊό

ΝΑΔΑΛ_ΓΚΑΣΟΛ
Σε μια πολύ σπουδαία πρωτοβουλία προχώρησαν οι Ράφαελ Ναδάλ και Πάου Γκασόλ, με τους δύο Ισπανούς να ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να συγκεντρώσουν 11 εκατομμύρια ευρώ για να ενισχύσουν τη χώρα τους στη μάχη που δίνει κόντρα στον κορωνοϊό.

«Η Ισπανία ποτέ δεν απογοήτευε εμάς τους αθλητές. Πάντα ήταν στο μέρος μας, σε καλές και σε δύσκoλες στιγμές και πάντα έδειχνε κατανόηση. Είμαστε αθλητές σε έναν μεγάλο βαθμό εξαιτίας αυτής της στήριξης που είχαμε και τώρα είναι η ώρα για να μη σας απογοητεύσουμε. Ήρθε η ώρα ο αθλητισμός της Ισπανίας να πετύχει τη μεγαλύτερη νίκη του», είπε ο Ράφαελ Ναδάλ στο σχετικό βίντεο που δημοσίευσε.

Ο Γκασόλ από την πλευρά του ανέφερε: «Αντιμετωπίζουμε μια κατάσταση άνευ προηγουμένου, στην οποία σε μικρό ή μεγάλο βαθμό όλοι υποφέρουμε από τις συνέπειές της. Κυρίως όμως αυτοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, το προσωπικό υγείας, που φροντίζει τους ανθρώπους που έχουν μολυνθεί από τον ιό. Δεν είστε μόνοι σας. Η μάχη ανήκει σε όλους μας. Σήμερα, θέλουμε να πετύχουμε τη μεγαλύτερη νίκη μας. Ο μεγάλος στόχος που τέθηκε είναι να συγκεντρωθεί το ποσό των 11 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο εκτιμάται πως θα βοηθήσει περισσότερους από 1.350.000 ανθρώπους».

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Στην Ελλάδα οι πέντε τόνοι χλωροκίνης από την Ινδία


Κορωνοϊός στη Γαλλία: «Πόλεμος» Μακρόν - Ντιντιέ Ραούλ για την χλωροκίνη

Κρούσματα κορωνοϊού: Στρατιωτικός από Ξάνθη και παθολογικά παχύσαρκος ο 23ος νεκρός στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης