Κορωνοϊός: Αναβάλλεται και το Γουΐμπλεντον

Κορωνοϊός: Αναβάλλεται και το Γουΐμπλεντον

Η Βρετανία παραμένει η χώρα με την πιο καθυστερημένη αντίδραση στην πανδημία του κορωνοϊού και μετά το Ρολάν Γκαρός είναι σχεδόν βέβαιο ότι και το τουρνουά του Γουΐμπλεντον θα αναβληθεί

Wiblendon
Αν και αυτή τη στιγμή όλες οι εγκαταστάσεις που φιλοξενούν το τρίτο γκραν σλαμ της χρονιάς παραμένουν κλειστές, οι Βρετανοί δηλώνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για να διοργανώσουν το Γουίμπλεντον.

Μάλιστα έχουν απορρίψει τη λύση των κεκλεισμένων θυρών καθώς θέλουν να διατηρήσουν την παράδοση με κάθε τρόπο, αλλά όλοι οι εμπλεκόμενοι γνωρίζουν ότι η διεξαγωγή του τουρνουά στις προγραμματισμένες ημερομηνίες (29 Ιουνίου - 12 Ιουλίου.) ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από τους διοργανωτές, την επόμενη εβδομάδα θα συγκληθεί επείγον εκτελεστικό συμβούλιο για να πάρει την απόφαση.

Στο τραπέζι πλέον υπάρχει το σενάριο της αναβολής αλλά και της ακύρωσης. Να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι τενίστες και τενίστριες βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους και είναι πολύ δύσκολο να μετακινηθούν από όλες τις γωνιές του πλανήτη προς το Λονδίνο καθώς η μία μετά την άλλη χώρα απαγορεύει τις πτήσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πηγή:www.sportsfeed.gr

Διαβάστε επίσης:
Γουίμπλεντον: Η παρέλαση των celebrities και το «καυτό» φιλί του Τζεφ Μπέζος στην Λόρεν Σάντσεζ

Κορωνοϊός-Τένις: «Πόλεμος» για τις ημερομηνίες των τουρνουά

Κορωνοϊός-Αθλητισμός: Αναβλήθηκε και το Ρολάν Γκαρός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης