Κορωνοϊός-Τένις: «Πόλεμος» για τις ημερομηνίες των τουρνουά

Κορωνοϊός-Τένις: «Πόλεμος» για τις ημερομηνίες των τουρνουά

Από ότι φαίνεται ο κορωνοϊός επηρεάζει και τις σχέσεις των διοργανωτών των τουρνουά τένις φτάνοντας σε σημείο να βγαίνουν και… ανακοινώσεις

LoverCup
Η μεταφορά του Ρολάν Γκαρός σε νέες ημερομηνίες με το τουρνουά να ξεκινά στις 20 Σεπτεμβρίου, προκάλεσε την οργή των οργανωτών του Λάβερ καπ, οι οποίοι εξέφρασαν την ενόχληση τους με επίσημη ανακοίνωση.

«Ο κόσμος του τένις πληροφορήθηκε ότι η γαλλική ομοσπονδία τένις, σκοπεύει να προγραμματίσει το Ρολάντ Γκαρός να διεξαχθεί από τις 20 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτωβρίου λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τον κορωνοϊό. Αυτές οι ημερομηνίες συμπίπτουν με το Λάβερ καπ που έχει ήδη ξεπουλήσει όλα τα εισιτήρια των αγώνων που έχουν προγραμματιστεί 25 με 27 Σεπτεμβρίου 2020 στη Βοστόνη», αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών του τουρνουά στις ΗΠΑ και συνεχίζει:

«Αυτή η ανακοίνωση προκάλεσε την έκπληξη σε εμάς και τους συνεργάτες μας, την ομοσπονδία της Αυστραλίας, των ΗΠΑ και το ATP. Προκαλεί πολλά ερωτηματικά και αξιολογούμε την κατάσταση. Προς το παρόν καλούμε τους φιλάθλους, τους χορηγούς, τα κανάλια, το προσωπικό, τους εθελεντές, τους τενίστες και την πόλη της Βοστόνης να γνωρίζουν ότι σκοπεύουμε να διεξάγουμε το Λάβερ καπ στις ημερομηνίες που έχουμε ήδη προγραμματίσει».

Θυμίζουμε ότι στο Λάβερ καπ συμμετέχει μια μεικτή ομάδα από την Ευρώπη και μία από τον υπόλοιπο κόσμο και περιλαμβάνει τενίστες από το Τοπ20, αλλά όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο… εμφύλιος στο τένις ξεκίνησε.

Πηγή:www.sportsfeed.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης