Ασταμάτητοι Αντετοκούνμπο και Μπακς: Σάρωσαν τους Πέισερς και πλησιάζουν στην πρωτιά στο ΝΒΑ

Ασταμάτητοι Αντετοκούνμπο και Μπακς: Σάρωσαν τους Πέισερς και πλησιάζουν στην πρωτιά στο ΝΒΑ

Οι Μιλγουόκι Μπακς με πρώτο σκόρερ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο επικράτησαν των Πέισερς με 119-100 και έφτασαν το 53-9, συνεχίζοντας την φετινή εντυπωσιακή τους πορεία

antetokounmpo-bucks
Δεν λέει να σταματήσει πουθενά το φετινό τρένο των Μιλγουόκι Μπακς.

Με οδηγό για ακόμα μία φορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα «ελάφια» έκαναν πλάκα και στους Πέισερς επικρατώντας με το εμφατικό 119-100. Μια νίκη που έφερε τους Μπακς στο 53-9 και ακόμα πιο κοντά στην πρωτιά του NBA, με τους ηττημένους να πέφτουν στο 37-25.

Ο αγώνας ήταν περίεργος, καθώς αρχικά οι «πράσινοι» μπήκαν εντυπωσιακά και στην πρώτη κιόλας περίοδο είδαν την διαφορά να φτάνει ακόμα και τους 21 πόντους, σε μια περίοδο όπου πραγματικά έκαναν ό,τι ήθελαν τους αντιπάλους τους.

Milwaukee Bucks vs Indiana Pacers Full Game Highlights | March 4, 2019-20 NBA Season
Κλείσιμο


Οι Πέισερς αντέδρασαν, μείωσαν και κατάφεραν να περάσουν και με έναν πόντο μπροστά, κάνοντας το ματς ντέρμπι, έχοντας ως πρώτο βιολί τον Ουόρεν. Στην τελευταία περίοδο όμως ο Γιάννης και η παρέα του δεν είχαν το παραμικρό περιθώριο για πλάκα και όχι μόνο πήραν την 53η νίκη τους, αλλά το έκαναν και με την διαφορά να φτάνει τους 19 πόντους, δείχνοντας σε όλους πως φέτος είναι ικανοί να φτάσουν ως το τέλος.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν και ο πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος πέτυχε 29 πόντους, κατέβασε 12 ριμπάουντ και έδωσε και 6 ασίστ. Πίσω του ο Μίντλετον με 20, ο ΝτιΒιντσέντζο έκανε φετινό ρεκόρ έχοντας 19, ενώ ο Μπλέντσο πρόσθεσε ακόμα 16. Για τους ηττημένους ο Ουόρεν είχε 18, ο ΜακΝτέρμοτ 16 και ο Σαμπόνις 15. Οι φιλοξενούμενοι ήταν βέβαια άτυχοι καθώς τραυματίστηκε ο Μπρόγκντον, με τον πρώην παίκτη των Μπακς να παίζει μόλις 11 λεπτά.



Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης