Ο ΠΑΟΚ στη Λάρισα με Μάτος, αλλά χωρίς Βιεϊρίνια

Ο ΠΑΟΚ στη Λάρισα με Μάτος, αλλά χωρίς Βιεϊρίνια

Μία ακόμη απουσία για τον ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης στην Λάρισα, καθώς ο Βιεϊρίνια έμεινε εκτός, αλλά το κενό του θα καλύψει ο Λέο Μάτος

5025724
Στον αγώνα του περασμένου Απριλίου ο Αντρέ Βιεϊρίνια υπέστη ρήξη χιαστών και μηνίσκου, αλλά αυτή τη φορά δε θα βρεθεί στο AEL FC Arena μιας και ο Άμπελ Φερέιρα τον άφησε εκτός αποστολής.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν θα ξεκινούσε στο αρχικό σχήμα, καθώς θα επέστρεφε ο Λέο Μάτος κι έτσι σε συνδυασμό με τις ενοχλήσεις στο γόνατο, επιλέχθηκε από τον Αμπέλ Φερέιρα να μείνει εκτός αποστολής και να προφυλαχθεί ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ εκτός είναι και οι τιμωρημένοι Μίσιτς και Μπίσεσβαρ.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:
«Η… μονοήμερη προετοιμασία του Δικεφάλου για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ στη Λάρισα, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 14/2 στο γήπεδο της Τούμπας.

Στην μοναδική προπόνηση στην οποία ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του είχαν όλους τους παίκτες διαθέσιμους για να δουλέψουν, έμφαση δόθηκε στο κομμάτι της τακτικής, ενώ παράλληλα οι παίκτες εκτέλεσαν κάποιες ασκήσεις ενεργοποίησης και στο φινάλε διεξήχθη και μίνι δίτερμα.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν ακολουθήσει την αποστολή, αντίθετα με τους Πέλκα και Βαρέλα που είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Κλείσιμο
Ο Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μίσιτς και Μπίσεσβαρ , αλλά και στους τραυματίες Ζαμπά και Κρέσπο, που συνέχισαν την αποθεραπεία τους.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στη θεσσαλική πόλη είναι οι:
Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης