Φοβερή Σάκκαρη: Επική ανατροπή και ημιτελικός στην Αγία Πετρούπολη

Φοβερή Σάκκαρη: Επική ανατροπή και ημιτελικός στην Αγία Πετρούπολη

Η Μαρία Σάκκαρη με ανατροπή επικράτησε με 2-1 της Μπελίντα Μπέντσιτς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης

066_DPPI_20820004_117
Με τρομερή ανατροπή και με ψυχραιμία στο φινάλε η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-6, 6-4, 6-3 της Μπελίντα Μπέντσιτς στον προημιτελικό του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Σαββάτου.

Αιφνιδιασμός...

Η Μπέντσιτς θα ξεκινήσει ιδανικά με μπρέικ στο 1ο γκέιμ και θα φτάσει στο 2-0! Με άλλο ένα μπρέικ η Μπελίντα θα προηγηθεί με 4-1 με την

Μαρία να έχει εκνευρισμό στο παινχίδι της και να έχει ήδη 4 διπλά λάθη! Η Μπέντσιτς θα σβήσει 2 μπρέικ πόιντ της Σάκκαρη στο 6ο γκέιμ για να προηγηθεί με 5-1.

Στο 7ο γκέιμ η Σάκκαρη θα σβήσει σετ πόιντ για να μειώσει σε 5-2 αλλά θα χάσει το σετ με 6-2 σε 36'.

Βρήκε τον εαυτό της...

Στο 2ο σετ η Μαρία θα σβήσει μπρέικ πόιντ για να προηγηθεί με 1-0 αλλά η Μπέντσιτς θα πάρει κεφάλι (2-1) με μπρέικ! Η Σάκκαρη θα πάρει πίσω το μπρέικ για το 2-2 και θα

Κλείσιμο
περάσει μπροστά με 2-3. Στο 6ο γκέιμ η Μπέντσιτς θα σβήσει μπρέικ πόιντ για να ισοφαρίσει σε 3-3 και εν συνεχεία φτάνει στο 4-4.

Η Μπένσιτς θα σβήσει σετ πόιντ στην Σάκκαρη αλλά η Μαρία θα εκμεταλλευτεί τη 2η προσπάθεια για να φτάσει στο 6-4.



Έδειξε την κλάση της!

Στο 3ο η Μπελίντα θα ανοίξει με μπρέικ αλλά η Σάκκαρη θα το πάρει πίσω για το 1-1. Η Μαρία θα προηγηθεί με 2-1, θα έχει μπρέικ πόιντ στο 4ο γκέιμ αλλά η Μπέντσιτς θα το σβήσει και θα ισοφαρίσει σε 2-2.

Θ' αντέξει στην πίεση η Σάκκαρη για να φτάσει στο 3-2 και εν συνεχεία στο 4-3. Η Σάκκαρη με μπρέικ θα φτάσει στο 5-3. Στο 9ο γκέιμ η Μπένσιτς θα σβήσει 2 ματς πόιντ αλλά η Μαρία με το 3ο θα κερδίσει με 6-3 και 2-1 σετ!

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης