Σεμέδο: Ο Ολυμπιακός με βοήθησε να ξεπεράσω τα προβλήματά μου

Σεμέδο: Ο Ολυμπιακός με βοήθησε να ξεπεράσω τα προβλήματά μου

Τη δυνατότητα να γυρίσει σελίδα στη ζωή αλλά και την καριέρα του έχει ο Ρούμπεν Σεμέδο με την παρουσία του στον Ολυμπιακό

semed-osfp
Απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος δήλωσε πως πλέον έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και οι Πειραιώτες τον βοήθησαν πολύ προς αυτή την κατεύθυνση.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Πορτογάλος στόπερ στο ραδιόφωνο της Marca

Για την... αναγέννησή του: «Είμαι σε μια καλή στιγμή, έχοντας αφήσει πίσω μου όσα συνέβησαν στο παρελθόν. Θέλω να είμαι από τους καλύτερους και είμαι σε αυτόν τον δρόμο. Γύρισα σελίδα. Έχω τη στήριξη από τους συμπαίκτες μου για να πετύχω τους στόχους μας, μεταξύ των οποίων είναι και να κληθώ στην εθνική Πορτογαλίας. Θέλω να είμαι στο EURO, να παίξω στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο».

Για τη ζωή του στην Ελλάδα: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, παίζει στην Ευρώπη και έχει αρκετούς Πορτογάλους. Γι' αυτόν τον λόγο τον επέλεξα. Έμαθα τι συνέβη με τον Κοβάσεβιτς, αλλά γενικά η ζωή εδώ είναι ήρεμη. Είμαι χαρούμενος, η ομάδα με βοήθησε να ξεπεράσω τα προβλήματα που είχα στη ζωή ώστε να δίνω το 100%».

Για την οικογένειά του: «Πρέπει να μιλήσω με τα παιδιά μου για όσα συνέβησαν. Είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβουν. Με την οικογένειά μου είμαστε ενωμένοι, περάσαμε τα πάντα μαζί. Γνωρίζουν ότι έκανα λάθος και έμαθα από αυτό. Ήταν μια εμπειρία που μου χρησιμεύει ως μάθημα».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης