Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πόλο, Ελλάδα-Σλοβακία 18-2: Νέος περίπατος και τώρα Ουγγαρία

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πόλο, Ελλάδα-Σλοβακία 18-2: Νέος περίπατος και τώρα Ουγγαρία

Σε έναν αγώνα που δεν αντέχει κριτική, η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών επικράτησε επί της Σλοβακίας για την 3η αγωνιστική των ομίλων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος - Επόμενος αντίπαλος η οικοδέσποινα Ουγγαρία

PoloWomen
Στη Ντούνα Αρένα της Βουδαπέστης, η ομάδα του Γιώργου Μορφέση έδωσε σήμερα τον τελευταίο εύκολο αγώνα στη διοργάνωση.

Δίχως να πιεστεί ιδιαίτερα επικράτησε επί της πρωτάρας Σλοβακίας και πλέον ετοιμάζεται για τις δύο αναμετρήσεις με Ουγγαρία και Ρωσία που θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια στη διοργάνωση.

Η Εθνική ξεκίνησε για άλλη μια φορά με την Έλενα Ξενάκη να ανοίγει το σκορ και να κλείνει το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη 8-2, με τη Σλοβακία να σκοράρει για πρώτη φορά 12 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα.

Έβαλε ένα δεύτερο στο δεύτερο οκτάλεπτο και από εκεί και μετά δεν ξανασκόραρε ούτε ένα. Αντιθέτως οι Ελληνίδες παίκτριες έβαλαν άλλα 10 για να φτάσουν στο τελικό 18-2.

Ο Μορφέσης για άλλη μια φορά είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει συστήματα ενώ μοίρασε και πάλι το χρόνο συμμετοχής στις δύο τερματοφύλακες της ομάδας, Χρυσή Διαμαντοπούλου και Ιωάννα Σταματοπούλου.

Νωρίτερα, για το δεύτερο όμιλο, η Γαλλία νίκησε 17-5 τη Γερμανία και η Ισπανία 18-2 το Ισραήλ του Δημήτρη Μαυρωτά.

Επόμενος αγώνας για την Εθνική, είναι ο πρώτος τελικός. Την ερχόμενη Παρασκευή (17/1) στις 20:00 θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Ουγγαρία σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά.

Οκτάλεπτα 4-0, 4-2, 6-0, 4-0
Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης) Τσουκαλά 1, Μ. Πλευρίτου 5, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Ε. Πλευρίτου 3, Ξενάκη 3, Kώτσια 2, Νίνου 1, Β. Διαμαντοπούλου 2

Σλοβακία (Μίλαν Χένκρις) Κολάροβα 1, Στανκοβιάνσκα 1.

Πηγή:www.sportsfeed.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης