Σοκ στον Άγιαξ: Πρόβλημα στην καρδιά για τον Μπλιντ
Πρόβλημα στην καρδιά αντιμετωπίζει ο αμυντικός του Άγιαξ, Ντάλεϊ Μπλιντ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες
Σοκ στον Άγιαξ, καθώς ο αμυντικός Ντάλεϊ Μπλιντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στην καρδιά και θα μείνει εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων για έναν τουλάχιστον μήνα.
Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ένιωσε ζαλάδα κατά τη διάρκειας της αναμέτρησης με τη Βαλένθια και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε, έδειξαν ότι πάσχει από μια φλεγμονή στην καρδιά.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του «Αίαντα», στον Ολλανδό τοποθετήθηκε ειδική συσκευή σε εκείνο το σημείο μετά από επέμβαση.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα