Μαρτίνα Καρέρα: Γνωρίστε την σέξι κόρη του νέου τεχνικού της ΑΕΚ!

Μαρτίνα Καρέρα: Γνωρίστε την σέξι κόρη του νέου τεχνικού της ΑΕΚ!

Γεννημένη στο Τορίνο, στις 25 Απριλίου του 1995, όταν ο πατέρας της αγωνιζόταν με τη φανέλα της Γιουβέντους, η Μαρτίνα έχει έναν ιδιαίτερα... δραστήριο λογαριασμό στο Instagram, όπου «ανεβάζει» συχνά-πυκνά φωτογραφίες και βίντεο με μαγιό, κάνοντας περίπου 13.000 χρήστες να την ακολουθούν - Αναμένεται με... ενδιαφέρον η πρώτη της εμφάνιση στις κερκίδες του ΟΑΚΑ

carrera-arthro
Ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, συμφώνησε με τη διοίκηση του Δημήτρη Μελισσανίδη και, εδώ και περίπου 24 ώρες, είναι ο νέος τεχνικός της «Ένωσης», καθώς υπέγραψε μέχρι το 2021. Ο 55χρονος Ιταλός προπονητής... έκλεψε την παράσταση από το... αεροδρόμιο κιόλας, με τις στιλιστικές του επιλογές, που «μαρτυρούν» τη χώρα προέλευσής του.

Και αν στα social media έγινε ένας σχετικός... ντόρος για τον Μάσιμο Καρέρα -περι ου ο λόγος- εκείνη που σίγουρα τα καταφέρνει πολύ καλύτερα σε αυτόν τον τομέα, είναι η... κόρη του, Μαρτίνα! Με τα ιταλικά media να την χαρακτηρίζουν... είδωλο, εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια, όταν και άρχισε «δειλά-δειλά» να εμφανίζεται στο πλευρό του πατέρα της, όταν εκείνος προπονούσε την Σπαρτάκ Μόσχας, η 24χρονη Μαρτίνα είναι ο... ορισμός της Ιταλίδας καλλονής.

Untitled-3
Untitled-5
Untitled-1
Untitled-2
Untitled-4


Γεννημένη στο Τορίνο, στις 25 Απριλίου του 1995, όταν ο πατέρας της αγωνιζόταν με τη φανέλα της Γιουβέντους, η Μαρτίνα έχει έναν ιδιαίτερα... δραστήριο λογαριασμό στο Instagram, όπου «ανεβάζει» φωτογραφίες και βίντεο από την προσωπική και κοινωνική της ζωή. Στις περισσότερες εξ αυτών, η Μαρτίνα ποζάρει με μαγιό ή με τα... απολύτως απαραίτητα, αναδεικνύοντας την σέξι πλευρά του εαυτού της και κάνοντας περίπου 13.000 χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας, να την ακολουθούν.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν έναν ακόμα καλό λόγο να... πανηγυρίζουν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας τους από τον Μάσιμο Καρέρα: την κόρη του, η οποία αργά ή γρήγορα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της και στα επίσημα του ΟΑΚΑ, για να... αποθεωθεί από το φίλαθλο -και φιλοθεάμον- κοινό...

Κλείσιμο
Untitled-6
Untitled-9
Untitled-10
Untitled-7
Untitled-8


Δείτε βίντεο: Μαρτίνα Καρέρα: Γνωρίστε την σέξι κόρη του νέου τεχνικού της ΑΕΚ!
Μαρτίνα Καρέρα: Γνωρίστε την σέξι κόρη του νέου τεχνικού της ΑΕΚ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης