Δυνατές μονομαχίες στο XTERRA Open Water Swimming Challenge

Δυνατές μονομαχίες στο XTERRA Open Water Swimming Challenge

Το XTERRA O.W.S Challenge δεν ήταν απλά ένας κολυμβητικός αγώνα αλλά ένα διήμερο «ταξίδι» γεμάτο αθλητισμό και ψυχαγωγία για αθλητές, θεατές και οικογένειες

XTERRAOWSFoto
Μια ξεχωριστή κολυμβητική εμπειρία έζησαν όσοι συμμετείχαν στο XTERRA Open Water Swimming Challenge που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 2-3 Νοεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις της Πλαζ Βάρκιζας- με συνδιοργανωτές το Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και την TRIMORE-XTERRA Greece-ISOMAN Hellas.

Το XTERRA O.W.S Challenge δεν ήταν απλά ένας κολυμβητικός αγώνα αλλά ένα διήμερο «ταξίδι» γεμάτο αθλητισμό και ψυχαγωγία για αθλητές, θεατές και οικογένειες. Για άλλη μια φορά η TRIMORE απέδειξε ότι το κολύμπι στη θάλασσα είναι για όλους και οι αθλητικές εκδηλώσεις μπορούν να απευθύνονται σε όλη την οικογένεια!

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου μικροί και μεγάλοι μυήθηκαν στο Laser Run, σπορ του μοντέρνου πεντάθλου, έζησαν το συναρπαστικό SUP Experience, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον Ολυμπιονίκη Αναστάσιο Τζούμπα σε παρτίδες σκακιού και διασκέδασαν στην ποδηλατική βραδυπορία.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, οι τρεις διαφορετικές αποστάσεις του αγώνα κολύμβησης 1000μ, 2500μ και 5000μ, έδωσαν την δυνατότητα σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους.

Δυνατές μονομαχίες

Στο 1000μ και στην κατηγορία χωρίς στολή, την γραμμή τερματισμού πέρασε πρώτος ο Ανδρέας Κραββαρίτης, με δεύτερο τον Αναστάσιο Μακρή και τρίτο τον Δημήτρη Κουλακίδη, ενώ στην ίδια κατηγορία στις γυναίκες πρώτη ήταν η Χριστίνα Μαγγανά, δεύτερη η Ιωάννα Σέρβου και τρίτη η Μαρία Εξάρχου.

Κλείσιμο
Στην ίδια απόσταση με στολή, νικητής αναδείχθηκε ο Σπύρος Γκοτζιάς, δεύτερος ο Κώστας Κόττης και τρίτος ο Αρτέμιος Δαρζέντας. Στις γυναίκες η Αθηνά Ψευτούδη, η Άννα Ρογκάκου και η Elizaveta Malkova συμπλήρωσαν την πρώτη τριάδα.

Στα 2,5 χιλιόμετρα χωρίς στολή, ο Βασίλης Δεμέτης κέρδισε την πρώτη θέση, με τον Παναγιώτη Δημόπουλο στη δεύτερη και τον Ηλία Πανέτη στην τρίτη. Στις γυναίκες την γραμμή τερματισμού πέρασε πρώτη η Χρυσάνθη Μαρίνη, με την Ίλια Κεραμιδά και την Μάρα Ταμπαξή στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Στη ίδια απόσταση με στολή, στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Νίκος Κυριαζόπουλος , με τον Μάνο Μοίρα πίσω του στη δεύτερη θέση και τον Ορέστη Χαραχούση στη τρίτη θέση. Στις γυναίκες η Αφροδίτη Γιαρένη ήταν εκείνη που τερμάτισε πρώτη με την Εύα Μπέκα και την Ντορίνα Τριτσιμπίδα στη δεύτερη και τρίτη θέση.

Στη μεγάλη απόσταση του αγώνα των 5 χιλιομέτρων χωρίς στολή, νικητής του αγώνα ήταν ο Αναστάσιος Αθανασουλάκης, με τον Σπύρο Χρυσικόπουλο στη δεύτερη και τον Λευτέρη Πανέτη στην τρίτη θέση. Στις γυναίκες, πρώτη ήταν Βίκυ Κουβέλη, δεύτερη η Αγγελική Τζόλα και τρίτη η Άρτεμις Ζαρκαδούλα.

Στην μεγάλη απόσταση με στολή πρώτος αναδείχθηκε ο Χαρίσης Τζαναβάρας, με δεύτερο τον Τάσο Μπερδέλη και τρίτο τον Κώστα Βλάχο. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Κατερίνα Σάπαρη, στη δεύτερη θέση η Νέλλη Δελιαλή και τρίτη τερμάτισε η Αθηνά Μιχαλοπούλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης