Μετά από 20 ημέρες το Champions League επιστρέφει στη ζωή μας και πέρα από τα δύο παιχνίδια στον όμιλο του Ολυμπιακού σπουδαία ματς που υπάρχουν και στους άλλους τρεις ομίλους που διεξάγονται σήμερα.
Ξεκινώντας από τον πρώτο όμιλο και την Κωνσταντινούπολη Γαλατά και Ρεάλ αναζητούν την πρώτη τους νίκη! Κι αν για τη Γαλατάσαραϊ αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, για την Ρεάλ υπάρχει σοβαρό θέμα και πλέον ο Ζινεντίν Ζιντάν σε κάθε ματς παίζει το κεφάλι του (ενώ προέχεται από ήττα σοκ με 1-0 στη Μαγιόρκα). Στο άλλο ματς η Μπριζ υποδέχεται την Παρί με τους Βέλγους να είναι εξαιρετικοί μέχρι στιγμής, αλλά το ίδιο ισχύει και για την Παρί.
Στον τρίτο όμιλο κοντράρονται Σαχτάρ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο ντέρμπι της 2ης θέσης (το πρώτο που διεξάγεται στις 19:55), ενώ Σίτι και Αταλάντα αναμένεται να προσφέρουν θέαμα και γκολ καθότι και οι δύο είναι φουλ επιθετικές ομάδες.
Τέλός στον 4ο όμιλο Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους θέλουν να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα τους υποδεχόμενες Λεβερκούζεν και Λοκομοτίβ Μόσχας, αντίστοιχα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
1ος όμιλος
22/10 22:00 Κλαμπ Μπριζ – Παρί Σεν Ζερμέν Cosmote Sports 9
22/10 22:00 Γαλατάσαραϊ – Ρεάλ Μαδρίτης Cosmote Sports 4
Βαθμολογία
1.Παρί Σεν Ζερμέν 6 4-0
2.Κλαμπ Μπριζ 2 2-2
3.Γαλατάσαραϊ 1 0-1
4.Ρεάλ Μαδρίτης 1 2-5
2ος όμιλος
22/10 22:00 Ολυμπιακός – Μπάγερν Cosmote Sports 2