Παρέμειναν σταθεροί στην παγκόσμια κατάταξη Τσιτσιπάς και Σάκκαρη
Δεν έπεσε στην παγκόσμια κατάταξη ο Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, παρά τη χθεσινή του ήττα στον τελικό του Open της Κίνας
Τις θέσεις τους στην παγκόσμια κατάταξη διατήρησαν και αυτήν την εβδομάδα οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη.
Ο Έλληνας τενίστας -παρά τη χθεσινή του ήττα στον τελικό του Open της Κίνας από τον Ντομινίκ Τιμ- παρέμεινε 7ος, έχοντας 3.630 βαθμούς. Στην πρώτη τριάδα συνεχίζουν να βρίσκονται κατά σειρά οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ.
Από την πλευρά της, η Μαρία Σάκκαρη -έχουσα 1.741 βαθμούς- δεν μετακινήθηκε από την 30η θέση της WTA. Στην κορυφή της οποίας βρίσκεται η Άσλεϊ Μπάρτι, με τις Καρολίνα Πλίσκοβα και Ναόμι Οσάκα να την ακολουθούν.
Σε ό,τι αφορά τις Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η πρώτη έπεσε δύο θέσεις (No 230) και η δεύτερη μία (Νο 261).
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.