Ολυμπιακός: Αυγενάκης και Βασιλακόπουλος συμφώνησαν ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να μείνουν στην Α1

Ολυμπιακός: Αυγενάκης και Βασιλακόπουλος συμφώνησαν ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να μείνουν στην Α1

Ο υφυπουργός Αθλητισμού και ο πρόεδρος της ΕΟΚ συμφώνησαν, σε συνάντηση που είχαν την Πέμπτη, ότι πρέπει να βρεθεί κάποια λύση και ο Ολυμπιακός να παραμείνει τελικά στην Basket League

avgenakis_vasilakpoulos
Πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο όπου συζητήθηκε το θέμα του Ολυμπιακού.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού και ο πρόεδρος της ΕΟΚ συμφώνησαν μεταξύ άλλων ότι πρέπει να βρεθεί κάποια λύση και ο Ολυμπιακός να παραμείνει τελικά στην Basket League.

Συγκεκριμένα υπογράμμισαν ότι δεν νοείται πρωτάθλημα χωρίς τους «ερυθρόλευκους» και ότι αν και εφόσον δεν βρίσκονται στην μεγάλη κατηγορία, τότε θα χάσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Η συνάντηση κράτησε κάτι περισσότερο από μία ώρα, ενώ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πρότεινε στον Υφυπουργό Αθλητισμού όλες οι ΚΑΕ να πάνε στο Υπουργείο Εμπορίου ώστε να μπορούν να ελέγχονται από το κράτος. Επίσης εκθείασε τους διεθνείς που αγωνίστηκαν στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου οδηγώντας την Εθνική ομάδα στα τελικά της Κίνας.

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης