H AEK κοντά στον Αμερικανό Κέντρικ Ρέι

H AEK κοντά στον Αμερικανό Κέντρικ Ρέι

Έτοιμη να πυροδοτήσει τη δική της «βόμβα» είναι η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, η οποίαβρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Κέντρικ Ρέι

Rey
Ο Κέντρικ Ρέι είναι ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ για τη θέση του γκαρντ που έψαχνε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι έτοιμος να κάνει το «μπαμ».

Η «βασίλισσα» βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ, με τον οποίο τέθηκε αντιμέτωπη το 2017/18 στο Basketball Champions League και λίγο έλειψε να δώσει στην Νίμπουρκ την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Την επόμενη σεζόν ο 25χρονος παίκτης, εξαργυρώνοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις του στην ομάδα από την Τσεχία πήρε μεταγραφή για την Μακάμπι Τελ Αβίβ χωρίς να ικανοποιήσει με την παρουσία του στο Ισραήλ.

Τον περασμένο Φεβρουάριο δόθηκε δανεικός στη γαλλική Λε Μαν, στην οποία είχε κατά μέσο όρο 10.5 πόντους (39.3%τρ.) και 1.9 ασίστ.

Σε επίπεδο Ευρωλίγκας ο 26χρονος κόμπο γκαρντ, την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια με την φανέλα της Μακάμπι, έχοντας 4.8 πόντους και 1.1 ασίστ κατά μέσο όρο, σουτάροντας παράλληλα με 42.5% στα δίποντα, 45.8% στα τρίποντα και 66.7% στις βολές.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης