Παναθηναϊκός: Καταθέτουν το πλάνο Δώνης - Νταμπίζας

Παναθηναϊκός: Καταθέτουν το πλάνο Δώνης - Νταμπίζας

Δώνης και Νταμπίζας αναμένεται να δώσουν το πλάνο για τη νέα σεζόν στον Γιάννη Αλαφούζο την επόμενη εβδομάδα -Ποιες οι προτεραιότητες που βάζουν

paso
Τις τελευταίες λεπτομέρειες για το πλάνο τους για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν συζητούν Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας. Όπως αναφέρει η «Πράσινη», την επόμενη εβδομάδα θα το έχει στα χέρια του ο Γιάννης Αλαφούζος κι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα πάρει τις αποφάσεις του.

Προπονητής και τεχνικός διευθυντής επιθυμούν μια μικρή αύξηση του μπάτζετ, ειδάλλως θα προσπαθήσουν να εξοικονομήσουν χρήματα με αποχωρήσεις παικτών που έχουν υψηλά συμβόλαια και όχι ανάλογη προσφορά (π.χ. Μουνιέ). Ένας ακόμη τρόπος να περιοριστεί το μπάτζετ είναι η απόφαση κατάργησης των μπόνους συμμετοχών και να εισπράττουν οι παίκτες έξτρα χρήματα μόνο σε περίπτωση επίτευξης στόχου. Το ενδεχόμενο πώλησης ενός ή δύο παικτών είναι ανοιχτό, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη ευχέρεια διάθεσης χρημάτων για τις προσθήκες που κρίνονται αναγκαίες.

Σε ό,τι αφορά στο υπάρχον ρόστερ, προτεραιότητα είναι η επέκταση συμβολαίου στον Δημήτρη Κουρμπέλη, που δεσμεύεται μέχρι το 2020, ενώ ανάλογες συζητήσεις θα γίνουν και με τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Μαυρομμάτη, Εμμανουηλίδη, Αποστολάκη και Σέχου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης