Προπονητής Εθνικής Φινλανδίας: «Θέλουμε ρεβάνς από την Ελλάδα για την ήττα στο ΟΑΚΑ»

Προπονητής Εθνικής Φινλανδίας: «Θέλουμε ρεβάνς από την Ελλάδα για την ήττα στο ΟΑΚΑ»

Προβληματισμένος σχετικά με την κλήρωση των προκριματικών του EURO 2020 εμφανίστηκε ο προπονητής της Φινλανδίας, Μάρκο Κάνερβα, αλλά υπογράμμισε τη διάθεση της ομάδας του να πάρει το «αίμα» της πίσω από την Ελλάδα για την ήττα στο Nations League

4622380
Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει ξανά τη Φινλανδία, αφού μετά το Nations League οι δυο ομάδες θα συγκρουστούν και για τα προκριματικά του EURO 2020 και ο προπονητής των Σκανδιναβών δεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την κλήρωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν είναι ο όμιλος των ονείρων μας, αλλά ούτε και καταστροφή. Παρότι δεν ήταν η ευκολότερη δυνατή κλήρωση, είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι. Πιστεύω πως υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης, όμως θα πρέπει να παίξουμε καλά. Υπάρχουν πολλές ισοδύναμες ομάδες, μπορεί ακόμη και η Αρμενία ή και το Λίχτενσταϊν να περιπλέξουν τα πράγματα. Η Ελλάδα είναι ξανά στο δρόμο μας, έχουμε καλές και κακές αναμνήσεις, αλλά έχουμε διάθεση για ρεβάνς μετά το τελευταίο αποτέλεσμα.

Η Βοσνία έχει πολλή ποιότητα, όπως και η Ιταλία. Ούτως ή άλλως δεν υπήρχαν εύκολοι αντίπαλοι στα δύο πρώτα γκρουπ δυναμικότητας. Θα ήταν καλύτερο να παίξουμε με ομάδες του βορρά, αλλά τώρα θα έχουμε ταξίδια στη νότια Ευρώπη και τα εκτός έδρας ματς θα είναι δύσκολα. Πιστεύω πως αν είμαστε υγιείς και παίξουμε στο μέγιστο έχουμε ελπίδες πρόκρισης».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης