Μαρτίνς: «Στόχος η νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ!»

Μαρτίνς: «Στόχος η νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ!»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην καλή φυσική κατάσταση της Μπέρνλι, όμως ξεκαθάρισε ότι στόχος του Ολυμπιακού απέναντι στην αγγλική ομάδα είναι η νίκη, κρατώντας παράλληλη το μηδέν στην άμυνα

martins_spor
Αισιόδοξος για τη συνεχή βελτίωση της ομάδας, αλλά και για ένα αποτέλεσμα που θα επιτρέψει στον Ολυμπιακό να αποκτήσει το πλεονέκτημα για τους ομίλους του Champions League εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με τη Μπέρνλι ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε αρχικά για το αν μπορεί να προκαλέσει περισσότερες εκπλήξεις. «Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Πρώτος στόχος να κερδίσουμε και να κερδίσουμε χωρίς γκολ από τον αντίπαλο. Δίχως να δεχθούμε γκολ. Θα παίξουμε με μια καλή αγγλική ομάδα, που περυσι τερματισε ψηλά και που έχει χρόνια ίδιο προπονητή και θα μας δημιουργήσει προβλήματα».

Όσον αφορά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και το αν θα αγωνιστούν, ο Πορτογάλος είπε: "Είναι παίκτες που θέλουν χρόνο να προσαρμοστούν οι νέοι. Απο ολους θέλουμε και περιμένουμε να βοηθήσουν. Την απάντηση σας στο εαν θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στην 11αδα θα την πάρετε αύριο.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε ξανά στη Μπέρνλι, τονίζοντας: «Η Μπέρνλι είναι μια ομάδα με καλη φυσική κατάσταση. Εμείς θα αξιοποιήσουμε τις στημένες φάσεις την μεταφορά μπάλας, τη δύναμη της έδρας και την εμπειρια μας. Θα είναι σημαντικό το να περάσουμε αυτό το ματς»

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης