«Βλέπει» Μπαρμπόζα η ΑΕΚ

«Βλέπει» Μπαρμπόζα η ΑΕΚ

Ο Αλεξάντερ Μπαρμπόζα είναι από τις περιπτώσεις που εξετάζει η ΑΕΚ για την περίπτωση που πωληθεί ο Όγκνιεν Βράνιες

AEKS
Η ΑΕΚ έχει κάνει την προεργασία της για την πολύ πιθανή πλέον περίπτωση πώλησης του Όγκνιεν Βράνιες. Είναι δεδομένο πως εφόσον τελικά ο Βόσνιος αμυντικός φύγει, θα έρθει άλλος στόπερ στη θέση του και σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ» ένας από τους παίκτες που απασχολούν σοβαρά είναι ο Αλεξάντερ Μπαρμπόζα.

Πρόκειται για τον 23χρονο αριστεροπόδαρο άσο που ανήκει στη Ρίβερ Πλέιτ έχοντας υπογράψει μέχρι το 2021, αλλά έχει δοθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι του 2019 στη Ντεφένσα. Ο παίκτης διατηρεί οψιόν διακοπής του δανεισμού του το χειμώνα του 2018, ενώ η Ντεφένσα καλύπτει το συμβόλαιό του και θα κληθεί να πληρώσει μια ρήτρα 50.000 ευρώ αν φύγει ο ποδοσφαιριστής και δεν επιστρέψει στη Ρίβερ. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν κάνει κάποια πρόταση στην ομάδα της Αργεντινής, ωστόσο έχουν τσεκάρει την περίπτωση του Μπαρμπόζα, έχουν βρει δίαυλο επικοινωνίας και εφόσον ολοκληρωθεί η πώληση του Βράνιες είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν σε επαφές.

Ο Μπαρμπόζα αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Ρίβερ, έχει ύψος 1,93 και φέτος είχε 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, οκτώ με τη Ντεφένσα και πέντε με τη Ρίβερ, ενώ έπαιξε και σε δύο ματς του Κόπα Σουνταμερικάνα. Συνολικά μετρά 69 συμμετοχές και 5 γκολ με τις Ρίβερ, Ατλέτικο Ραφαέλα και Ντεφένσα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης