Παίκτης της Μίλαν θα πρέπει να θεωρείται ο Λεονάρντο Μπονούτσι, αφού απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για τη μεγάλη μεταγραφή του 30χρονου άσου από τη Γιούβε στους ροσονέρι
Θέμα ημερών ή και ωρών να σκάσει μία από τις μεταγραφικές «βόμβες» του καλοκαιριού!
Η Μίλαν έχει έρθει σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Λεονάρντο Μπονούτσι έναντι 40 εκατ. ευρώ και απομένουν, ουσιαστικά, μόνο οι ανακοινώσεις.
Οι «ροσονέρι» ξεκίνησαν από τα 30 «χαρτιά», οι «μπιανκονέρι» ζητούσαν παραπάνω και τελικά έδωσαν τα χέρια στο προαναφερθέν ποσό, με τον 30χρονο αμυντικό να αφήνει το Τορίνο ύστερα από επτά χρόνια και να μετακομίζει στο Μιλάνο.
Ένα deal που αλλάζει επίπεδο για τα καλά τη Μίλαν (που έχει ήδη κάνει ηχηρές μεταγραφές και έχει κι άλλες στα «σκαριά») και δείχνει τις διαθέσεις της στη νέα εποχή που έχει μπει υπό την ηγεσία των Κινέζων.
Κλείσιμο
Συστάσεις για τον Μπονούτσι δεν χρειάζονται, αφού μιλάμε για την μέχρι πρότινος «κολόνα» της Γιούβε στην άμυνα, μαζί με Μπαρτζάλι και Κιελίνι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για κάθε χρόνο του συμβολαίου του με τη Μίλαν θα αμείβεται «καθαρά» με 6.5 εκατ. ευρώ!
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.