Ολυμπιακός: Γυρίζει σελίδα με Πάουλο Μπέντο στον πάγκο

Ολυμπιακός: Γυρίζει σελίδα με Πάουλο Μπέντο στον πάγκο

Ο Πορτογάλος πρέπει να θεωρείται προπονητής του Ολυμπιακού - Έδωσε τα χέρια με τους «ερυθρόλευκους» και την Τρίτη θα ανακοινωθεί επισήμως ως διάδοχος του Βίκτορ Σάντσεθ

Ολυμπιακός: Γυρίζει σελίδα με Πάουλο Μπέντο στον πάγκο
Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει για να επικυρωθεί η συμφωνία του Ολυμπιακού με το Πάολο Μπέντο, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήρθε στην Αθήνα για τις καθοριστικές επαφές, οι οποίες εξελίχθηκαν χωρίς απρόοπτα, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία, η οποία για τυπικούς λόγους θα ανακοινωθεί αύριο.

Κλείσιμο
Ο Μπέντο ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, το 2010 ανέλαβε την Εθνική Πορτογαλίας, από την οποία αποχώρησε τον Σεπτέμβριο του 2014, ενώ πριν από δύο μήνες βρέθηκε στη Βραζιλία για λογαριασμό της Κρουζέιρο, ωστόσο αποχώρησε μετά από λίγους αγώνες στον πάγκο της.

Κατά πληροφορίες, ο Μπέντο ζήτησε και θα έχει στο πλευρό του και τέσσερις συνεργάτες του. Μπροστά του το δύσκολο έργο να «τρέξει» την ομάδα μέσα σε λίγες μέρες για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται σε Europa League και πρωτάθλημα.

Ο 47χρονος τεχνικός γίνεται ο τέταρτος Πορτογάλος που αναλαμβάνει το τιμόνι των Πειραιωτών μετά τους Ζαρντίμ, Περέιρα και Σίλβα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης