Φωτογραφίες: Μελέτη για τα αμερικανικά πανεπιστήμια ο Ολυμπιακός

Φωτογραφίες: Μελέτη για τα αμερικανικά πανεπιστήμια ο Ολυμπιακός

Τριανταπέντε φοιτητές τμημάτων sports marketing ταξίδεψαν από τις ΗΠΑ για να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις και να μάθουν την ιστορία των πρωταθλητών Ελλάδας

Φωτογραφίες: Μελέτη για τα αμερικανικά πανεπιστήμια ο Ολυμπιακός
Την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη και το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» είχαν 35 φοιτητές τμημάτων sports marketing από τρια διαφορετικά πανεπιστήμια της πολιτείας του Ουισκόνσιν.

Ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού αποτελεί έναν τεράστιο οργανισμό που έλκει το ενδιαφέρον κοινωνιών γνώσης, όπως τα πανεπιστήμια, με φοιτητές να ταξιδεύουν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι 35 φοιτητές αφού αρχικά ξεναγήθηκαν στους χώρους του προπονητικού κέντρου όπου τους έγινε ανάλυση της χρησιμότητας του κάθε χώρου, στη συνέχεια μετέβησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Και εκεί υπήρξε ξενάγηση στους χώρους αλλά και παρουσίαση της ιστορίας του Ολυμπιακού καθώς και στοιχεία του σήμερα στον Σύλλογο.

Κλείσιμο
Την παρουσίαση έκανε ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καρδιασμένος. Ακολούθως οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να δουν και το Μουσείο του Ολυμπιακού που βρίσκεται στην εμπορική στοά και δεν έκρυψαν, καθ' όλη τη διάρκεια της ξενάγησής τους σε Ρέντη και «Γ. Καραϊσκάκης» τον θαυμασμό τους για τον κορυφαίο ελληνικό Σύλλογο και έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως.

Το προσεχές διάστημα θα επαναληφθεί ανάλογη δραστηριότητα και με άλλα αμερικανικά πανεπιστήμια αφού το ενδιαφέρον τους είναι πολύ μεγάλο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης