Τίτλοι τέλους για τον Μάνι Πακιάο

Τίτλοι τέλους για τον Μάνι Πακιάο

Ο Μάνι Πακιάο αναμένεται να κρεμάσει τα γάντια του τον ερχόμενο Απρίλιο, δίνοντας τέλος σε μια θρυλική καριέρα με 8 παγκόσμιους τίτλους στην επαγγελματική πυγμαχία

Τίτλοι τέλους για τον Μάνι Πακιάο
Με διαφορά λίγων μηνών δύο κορυφαίοι πυγμάχοι της εποχής τους αφήνουν… χώρο για την επόμενη γενιά. Μετά τον Φλόιντ Μέιγουεδερ άλλος ένας θρύλος, ετοιμάζεται να κρεμάσει τα γάντια του. Ο Μάνι Πακιάο φαίνεται πως το πήρε απόφαση και σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Μπομπ Άρουμ οι τίτλοι τέλους θα πέσουν τον ερχόμενο Απρίλιο. Ο Φιλιππινέζος αναρρώνει από επέμβαση στον ώμο και θα δώσει μια ακόμη παράσταση πριν αποσυρθεί για να αφοσιωθεί στην πολιτική. 

Ψάχνοντας διέξοδο από την φτώχεια βρήκε καταφύγιο στην πυγμαχία. Έφυγε παιδάκι από το σπίτι του για να κυνηγήσει το όνειρό του και πριν καλά καλά ενηλικιωθεί ξεκίνησε τους επαγγελματικούς αγώνες. Από το 1995 μέχρι και σήμερα έζησε τα πάντα. Ο μοναδικός Παγκόσμιος Πρωταθλητής σε 8 διαφορετικές κατηγορίες στην ιστορία της πυγμαχίας με 57 νίκες και 39 νοκ-άουτ σε 65 αγώνες. Η συνεργασία με τον θρυλικό προπονητή, Φρέντι Ρόουτς απογείωσε την καριέρα του, χαρακτηρίστηκε για το εντυπωσιακό επιθετικό παιχνίδι του, απέσπασε ουκ ολίγες διακρίσεις και κατά πολλούς θεωρείται ο κορυφαίος πυγμάχος της περασμένης δεκαετίας (2000-2010). 

Κλείσιμο

Πηγή:
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης