Αλβανοί ποδοσφαιριστές «πανηγύρισαν» την προβοκάτσια μέσω Ίντερνετ

Αλβανοί ποδοσφαιριστές «πανηγύρισαν» την προβοκάτσια μέσω Ίντερνετ

Τι έγραψαν και τι ανέβασαν στα social media μετά τον αγώνα για τη σημαία 

Αλβανοί ποδοσφαιριστές «πανηγύρισαν» την προβοκάτσια μέσω Ίντερνετ
Όπως φαινόταν εδώ και ημέρες, το ματς μύριζε μπαρούτι, ειδικά για τους Αλβανούς που το έβλεπαν εκδίκηση για όσα θεωρούν ότι έκαναν οι Σέρβοι στο Κόσοβο. Ενας από τους πιο θερμόαιμους ήταν ο Τάουλαντ Τσάκα που κατάγεται από το Κόσοβο και είχε γράψει στο Facebook λίγες ημέρες πριν από το ματς: «Ανεξάρτητο Κόσοβο, UCK! Εκδίκηση! Οι Σέρβοι πρέπει να πέσουν στα γόνατα τους»!

Ο Τσάκα αμέσως μετά το περιστατικό ανέβασε την εξής φωτογραφία στο Facebook και έγραψε, «η ομορφότερη σημαία στον κόσμο»!

Κλείσιμο


Στη συνέχεια ανέβασε και άλλη φωτογραφία γράφοντας  ‪#‎ProudtobeAlbanian  ‬   που έδειχνε την σημαία μέσα στο γήπεδο και έγραφε: «Η Σερβία λέει όχι σε σημαία μέσα στο γήπεδο. Οι Αλβανοί γελούν δυνατά!»




Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μπάσα που δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού στο Βελιγράδι και είχε δηλώσει: «Παρακάλεσα τον προπονητή μου να με καλέσει για τα δύο ματς εναντίον της Σερβίας. Οι Σέρβοι στρατιώτες σκότωσαν έναν από τους θείους μου στον πόλεμο του Κοσόβου και θέλω εκδίκηση για όσους σκοτώθηκαν!»

Ο Μπαλάι που είχε σκοράρει στην Πορτογαλία δήλωσε: «Το γκολ στην Πορτογαλία είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά να βρω δίχτυα στην σερβική πρωτεύουσα είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια. Το έθνος μας που έχει υποφέρει πολύ από τους Σέρβους , μας βλέπει σαν ήρωες και δεν θα τους απογοητέψουμε.»


Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης