Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκόραρε στο ντεμπούτο του στη Superbet League 2 στο παιχνίδι της Μαρκό με τον Πανσερραϊκό και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.
Αμέσως μετά τη λήξη έφυγε από την Καισαριανή όπου διεξήχθη ο αγώνας και πήγε σε ιδιωτική κλινική για να δει τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε επέμβαση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Βόλο και ο Ελ Αραμπί πήγε για να του ευχηθεί καλή ανάρρωση και να του δώσει κουράγιο για τους δύσκολους μήνες που έρχονται.
Οι δύο Μαροκινοί έχουν κοινή θητεία στον Ολυμπιακό και διατηρούν μακρόχρονη φιλία.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας