Η Αλεξάνδρα Νίκα φωτογράφισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό με την ελληνική σημαία στη συναυλία του στη Βοστώνη
Χάρη σε εσάς, αυτή η συναυλία έγινε η δεύτερη μεγαλύτερη στην ιστορία του Agganis Arena, έγραψε ο τραγουδιστής για την εμφάνισή του
Ιωάννα Μαρίνου
Με την ελληνική σημαία τυλιγμένη στο σώμα του, φωτογράφισε η Αλεξάνδρα Νίκα τον Κωνσταντίνο Αργυρό στη συναυλία του στη Βοστώνη.
Η σύζυγος του τραγουδιστή δημοσίευσε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στο Instagram, εικόνες από την εμφάνισή του, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο. Στο πρώτο στιγμιότυπο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός πόζαρε με τα χέρια ανοιχτά στη σκηνή του Agganis Arena. Σε άλλη φωτογραφία η Αλεξάνδρα Νίκα εμφανίστηκε χαμογελαστή στον χώρο της συναυλίας, με φόντο τους θεατές.
Δείτε τις φωτογραφίες
Σε δημοσίευση που έκανε ο καλλιτέχνης στο Instagram, ανέβασε εικόνες του μέσα από το κατάμεστο στάδιο, σημειώνοντας ότι: «Χάρη σε εσάς, αυτή η συναυλία έγινε η δεύτερη μεγαλύτερη στην ιστορία του Agganis Arena. Είναι απίστευτο. Σας είμαι πολύ ευγνώμων».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.