Ο Ρίτσαρντ Σιάο είχε παρευρεθεί και στον περσινό πρώτο ευρωπαϊκό εντός έδρας αγώνα του Άρη, το ίδιο θα κάνει και φέτος στην εντός έδρας πρεμιέρα του Euro Cup κόντρα στη Μπούργκος.
Προφανώς η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη είναι πιθανό να φέρει εξελίξεις που θα αφορούν τα ευρύτερα σχέδια της εταιρίας, είτε αυτά αφορούν άμεσα το αγωνιστικό κομμάτι είτε το ζήτημα των εγκαταστάσεων του συλλόγου.
Ο Νίκος Γκάλης επίσης παρακολούθησε δια ζώσης μερικά από τα παιχνίδια της περσινής χρονιάς, το ίδιο σκοπεύει να κάνει και φέτος και αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΚΑΕ Άρης για να είναι στα VIP του Αλεξανδρείου στον αγώνα με την Μπούργκος.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.