Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί δεν ήταν στις επιλογές του Βαλίντ Ρεγκραουί, ωστόσο δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να στείλει το μήνυμα του στον προπονητή της Εθνικής ομάδας του Μαρόκου.
Οι οικοδεσπότες του Κόπα Άφρικα αν και έπαιζαν μονότερμα τις Νήσους Κομόρες, άνοιξαν το σκορ στο 55' με τον Μπραχίμι της Ρεάλ, αλλά το άγχος παρέμενε στο «Prince Moulay Abdellah Stadium» του Ραμπάτ μέχρι τη στιγμή που ο Ελ Κααμπί έκανε τους πάντες να μείνουν άφωνοι.
Έχοντας μπει ως αλλαγή στο 65', στο 74' μετά τη σέντρα του Σαλάχ Εντίν, ο φορ του Ολυμπιακού γύρισε το κορμί του και μ' ένα τρομερό ανάποδο ψαλιδάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σηκώνοντας τους συμπατριώτες του από τις θέσεις τους.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;