Φοβερό ματς τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Φοίνιξ με τους Σανς να είναι εκείνοι που... έκλεψαν τη νίκη με μια βολή του Γκούντγουιν στα 0,4 δευτερόλεπτα που έγραψε το τελικό 99-98 απέναντι στους Γουόριορς.
Με αυτόν τον τρόπο οι νικητές πήγαν στο 15-12, ενώ οι ηττημένοι έπεσαν στο 13-15.
Από την πλευρά των νικητών ο Μπούκερ τελείωσε την αναμέτρηση με 25 πόντους, ενώ ο Μπρουκς είχε 24 πόντους. Οι ήλιοι είχαν μόλις 19 ασίστ αλλά το πήραν το ματς κόντρα στις 27 των πολεμιστών.
Στον αντίποδα για τους Γουόριορς που χρειάζεται να ξυπνήσουν και να βρουν ρυθμό και νίκες, 31 πόντους είχε ο Μπάτλερ, ενώ ο Κάρι έμεινε στους 15 πόντους αλλά με 3/13 σουτ.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.