Οι Μπλέιζερς επιβλήθηκαν των Γουόριορς με 136-131, με τους Τζέραμι Γκραντ και Σέιντον Σαρπ να σημειώνουν από 35 πόντους έκαστος για το Πόρτλαντ, το οποίο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες στη regular season.
Από την άλλη πλευρά, ο Στεφ Κάρι πέτυχε 48 πόντους με 12 τρίποντα, επίδοση που συνιστά season high, φτάνοντας τους 28 αγώνες με 10+ τρίποντα σε ένα παιχνίδι, γεγονός που τον κατατάσσει στην κορυφή της σχετικής λίστας.
Όσον αφορά τον Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος επέστρεψε στη δράση και ξεκίνησε βασικός, σημείωσε 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 3 κλεψίματα, κάνοντας όμως και 8 λάθη. Έτσι, το Πόρτλαντ ανέβηκε στο 10-16 ενώ σε ό,τι αφορά τους Γουόριορς, υποχώρησαν στο 13-14.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.