Με ένα εντυπωσιακό βίντεο-teaser στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός «ζέστανε» τον κόσμο της ομάδας, φέρνοντας στο προσκήνιο τις εργασίες για την ανέγερση του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό.
Η ανάρτηση, που συνοδευόταν από τη φράση «Αθήνα είσαι έτοιμη;», αποτυπώνει την πρόοδο των έργων, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει έναν συμβολισμό υψηλών προσδοκιών.
Στο βίντεο, η κάμερα ενός drone ξεκινά την πτήση της, ανεβαίνοντας σταθερά ψηλά στον αττικό ουρανό. Το πλάνο εστιάζει σε έναν γερανό που δεσπόζει στο εργοτάξιο, φέροντας στο πάνω μέρος του το έμβλημα του «τριφυλλιού». Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι το φόντο, καθώς πίσω από τον γερανό διακρίνεται η επιβλητική φιγούρα της Ακρόπολης.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.