Στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» για το φιλικό του Περιστερίου με τον Άρη βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Ο σταρ των Μπακς που πριν από λίγες ημέρες οδήγησε την Εθνική Ελλάδας στο βάθρο στο Eurobasket είχε πολλούς λόγους για να δει το παιχνίδι.
Ο αδερφός του Αλέξανδρος αγωνίζεται στον Άρη ο οποίος πλέον έχει περάσει στην ιδιοκτησία του καλού φίλου του, Ρίτσαρντ Σιάο, ενώ παίκτης των «κίτρινων» είναι ο Μπριν Φορμπς με τον οποίον υπήρξε συμπαίκτης στη χρονιά κατάκτησης του Πρωταθλήματος στο ΝΒΑ.
Μάλιστα, οι δυο τους είχαν συζήτηση πριν από το παιχνίδι. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα είπε και με τον GM της ΚΑΕ Άρης και της Εθνικής μπάσκετ, τον Νίκο Ζήση.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.