Έξαλλοι με τη διαιτησία οι Σλοβένοι για το φιλικό με τη Λετονία που τραυματίστηκε ο Ντόντσιτς: «Ο Πορζίνγκις μου ζήτησε συγγνώμη»
Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τον τρόπο που οι «γκρι» χειρίστηκαν τον αγώνα Σλοβενία-Λετονία
Η Λετονία, έχοντας καταφέρει να κάνει την ανατροπή πήρε τη νίκη με 100-88 επί της Σλοβενίας σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει του EuroBasket 2025. Οι ηττημένοι, πέρα από την αγωνία για τον Λούκα Ντόντσιτς ωστόσο είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.
Ενδεικτικό είναι το στιγμιότυπο που δείχνει τον σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς μετά το τέλος του αγώνα και παρά τους πόνους που είχε στο πόδι του, να πηγαίνει προς την κατεύθυνση των διαιτητών και να τους λέει κάτι σε άγριο τόνο.
Από την πλευρά του, ο προπονητής της Σλοβενίας, Αλεξάντερ Σέκουλιτς στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του παιχνιδιού ανέφερε ότι: «Ο Πορζίνγκις ήρθε μετά τον αγώνα και ζήτησε συγγνώμη για τη διαιτησία».
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας