Η Στουτγκάρδη έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον εδώ και καιρό για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, και παρά τη σαφή πρόθεση του ΠΑΟΚ να κρατήσει το πολύτιμο ταλέντο του, η γερμανική ομάδα δεν σταματάει να προσπαθεί να πραγματοποιήσει μια σημαντική μεταγραφή.
Το ενδιαφέρον τους δεν είναι απλά θεωρητικό, καθώς ο αθλητικός διευθυντής της Στουτγκάρδης, Φάμπιαν Βόλγκεμουτ, μίλησε στο Kicker, αποκαλύπτοντας πως η ομάδα του παρακολουθεί στενά τόσο τον «Ντέλια» όσο και τον Δανό μέσο της Νυρεμβέργης, Κάσπερ Γιάντερ.
«Με τις αγωνιστικές του επιδόσεις ο Κωνσταντέλιας ανεβάζει τον πήχη του ελληνικού πρωταθλήματος. Μας ενδιαφέρουν και οι δύο παίκτες καθώς θα ανέβαζαν το επίπεδο της ομάδας μας» ανέφερε αρχικά, ανέφερε απαντώντας σε ερώτηση για τους Κωνσταντέλια και Γιάντερ.
Όταν ρωτήθηκε, δε, για το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε συμφωνία, τόνισε ότι «Και οι δύο περιπτώσεις είναι τελείως ανοιχτές».
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»