Οι Χιούστον Ρόκετς κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα από το... σπίτι των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς καθώς επικράτησαν με 115-107.
Με αυτόν τον τρόπο, πλέον, η σειρά οδηγήθηκε σε Game 7!
Οι δύο ομάδες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση. Στο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια με το 53-48 υπέρ τους, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν στο τελευταίο δωδεκάλεπτο στο -2 με 86-84. Τελικά, η ομάδα από το Χιούστον μπόρεσε να πάρει τη νίκη.
Πρώτος σκόρερ από την πλευρά των Ρόκετς αναδείχθηκε ο Φρεντ ΦανΦλίτ με 29 πόντους, στους 21 με 14 ριμπάουντ ακολούθησε ο Άλπερεν Σένγκουν, 17 πόντους είχε ο Στίβεν Άνταμς, 14 ο Αμέν Τόμπσον και 12 ο Τζέιλεν Γκριν.
Από τους Γουόριορς ξεχώρισε ο Στεφ Κάρι με 29 πόντους, 27 είχε ο Τζίμι Μπάτλερ, 13 ο Μόουζες Μούντι, ενώ με 10 τελείωσε ο Μπράντιν Ποντζιέμσκι.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς