Ο Ολυμπιακός θέλει να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ και έχει καταθέσει προσφορά στη Φιορεντίνα
Ενώ ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον Μάρκους Πέντερσεν για να προχωρήσει με τη μεταγραφή του αποφάσισε να κάνει στροφή στον Ντοντό.
Ο διεθνής Νορβηγός δεξιός μπακ που ανήκει στην Τορίνο φαίνεται να είναι πλέον Νο2 στη σχετική λίστα του Ολυμπιακού αφού προτεραιότητα είναι ο Ντοντό.
Ο 27χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ της Φιορεντίνα απασχολεί έντονα τους Πειραιώτες και σύμφωνα με όσα μεταφέρονται έχει γίνει ήδη προσέγγιση με την ιταλική ομάδα για την αγορά του.
Η πρόταση φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ! Πρόσφατα για τον παίκτη είχε ενδιαφερθεί και η Νότιγχαμ Φόρεστ. Τις επόμενες ώρες θα «τρέξει» η υπόθεση και εάν προχωρήσει θα χαλάσει του Πέντερσεν.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους