Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα απέναντι στην Έφες στο Game 2, με τους Πράσινους όμως, μετά το τέλος της αναμέτρησης, να έχουν έντονα παράπονα για την διαιτησία.
Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός «φωνάζει» δικαίως για την τελευταία επίθεση και την άμυνα του Βενσάντ Πουαριέ πάνω στον Κέντρικ Ναν, εκεί όπου ο Γάλλος έχει επαφή με το χέρι του Αμερικανού σταρ του του τριφυλλιού.
Panathinaikos taraftarlarının, Kendrick Nunn'ın son şutunda faul beklediği pozisyon.
Μένει να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι και το πώς θα κινηθεί στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αυτή τη στιγμή καλείται να διαχειριστεί τα όσα έγιναν στο Game 2 του ΟΑΚΑ και να πάρει ένα «διπλό» στην Τουρκία, προκειμένου να επιστρέψει τη σειρά στην Αθήνα.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.