Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τεράστια νίκη στην έδρα της Μονακό, με 88-96, κλειδώνοντας την 4αδα και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Eurolegaue. Μάλιστα, με την διαφορά που πήραν οι πράσινοι, κλείδωσαν και την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague.
Τεράστιος πρωταγωνιστής για το τριφύλλι, ήταν ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος πέτυχε 37 πόντους, σε 39:15 λεπτά συμμετοχής. Ο Αμερικανός είχε 9/12 δίποντα, 5/5 τρίποντα και 4/4 βολές, επίσης μάζεψε 3 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό σε μία πολύ σημαντική νίκη μέσα στο Πριγκιπάτο.
Αυτή είναι η πρώτη του εμφάνιση μετά την ανανέωση συμβολαίου του με τους πράσινους, μέχρι το 2028 με 4,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, το οποίο άρχισε να εξαργυρώνει από την πρώτη στιγμή.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.