Ο Χαράλαμπος Κωστούλας άνοιξε το σκορ στην Τούμπα, στο νικηφόρο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (2-3) και στη συνέχεια πανηγύρισε με τα... πιστόλια του Ελ Αραμπί, τον οποίο και έχει ως πρότυπο.
Ο Μαροκινός φορ, μπορεί να παίζει πλέον στον ΑΠΟΕΛ αλλά το ενδιαφέρον του είναι και στην άλλοτε ομάδα και συμπαίκτες του.
Ο Ελ Αραμπί, λοιπόν, χάρηκε με τη χαρά του νεαρού φορ, ανεβάζοντας φωτογραφία με τον πανηγυρισμό που του θύμισε τον ίδιο, γράφοντας: «Ο μικρός μου αδερφός»!
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας