Ο Άρης αν και ήταν καλός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είδε γκολ του να ακυρώνεται, έμεινε με 10 παίκτες, και ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Οι Θεσσαλονικείς έχουν παράπονα από τη διαιτησία, τα οποία εξέφρασε και ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου.
«Συγχαρητήρια στον κ. Τσιμεντερίδη και στον κ. Ζαμπάλα για τις εφευρέσεις τους. Αν είναι να χάσουμε, να χάσουμε μόνοι μας από δικά μας λάθη. Όχι επειδή το θέλουν κάποιοι άλλοι. Ευχαριστώ, δεν θα δεχθώ ερωτήσεις» είπε και αποχώρησε χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις.
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.