H AEK συμφώνησε με την Ιντερ για τον Ελληνα στόπερ, Χρήστο Αλεξίου
Η Ένωση είναι μια ανάσα πριν «σφραγίσει» τη μεταγραφή του Έλληνα διεθνούς μιας και το μόνο που εκκρεμεί είναι το να περάσει ο παίκτης τα ιατρικά
Η ΑΕΚ προχωρά σε μια προσθήκη για τα μετόπισθεν, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον 21χρονο Χρήστο Αλεξίου. Ο νεαρός στόπερ διατηρεί συμβόλαιο με την Ίντερ μέχρι το 2029, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» θα τον κάνουν δικό τους μιας και τα έχουν βρει σε όλα με τους Νερατζούρι.
Η Ένωση είναι μια ανάσα πριν «σφραγίσει» τη μεταγραφή του Έλληνα διεθνούς μιας και το μόνο που εκκρεμεί είναι το να περάσει ο παίκτης τα ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.
Ο Αλεξίου βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό της διαδικασίας και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από την ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς.
Ο 21χρονος αμυντικός αποτελούσε διακαή πόθο της Ίντερ όταν ήταν μόλις 15 ετών, με τους Ιταλούς να είναι διατεθειμένοι τότε να επενδύσουν έως και 1 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από τον Ατρόμητο. Πήγε στο Μιλάνο στα 16, τελικά τον αγόρασαν στα 17 του και αποζημίωσαν με 80.000 τους Περιστεριώτες επειδή τον είχαν «δανειστεί» επί 10 μήνες.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).