Ο Φουρνιέ θυμήθηκε την υπόσχεση που είχε δώσει να παίξει στον Ολυμπιακό: «Αυτή η μέρα είναι σήμερα»
Ο Εβάν Φουρνιέ αποτελεί και επίσημα παίκτη του Ολυμπιακού, με τον Γάλλο γκαρντ να θυμάται την... υπόσχεση που είχε δώσει για την επιστροφή του στην Ευρώπη!
Ο Γάλλος σταρ Εβάν Φουρνιέ θα φορέσει τα ερυθρόλευκα τα δύο επόμενα χρόνια και λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό γύρισε τον χρόνο στον Μάιο του 2022.
Τότε που είχε κάνει ένα post από τη «Stark Arena» του Βελιγραδίου στο περιθώριο του Final Four εξηγώντας ότι «α αποφασίσω μία ημέρα να επιστρέψω στην Ευρώπη και είχα την επιλογή να πάω όπου θέλω, νομίζω ότι θα διάλεγα τον Ολυμπιακό. Φοβερό κλαμπ».
Μετά τον «γάμο» με τον Ολυμπιακό ύστερα από δύο χρόνια, ο Εβάν Φουρνιέ πόσταρε και πάλι την... υπόσχεση που είχε δώσει γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή η μέρα είναι σήμερα»
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.