WAGS Εθνικής Αγγλίας: Πληρώνουν τρελά λεφτά για ιδιωτική ασφάλεια στο Euro

WAGS Εθνικής Αγγλίας: Πληρώνουν τρελά λεφτά για ιδιωτική ασφάλεια στο Euro

Οι απειλές για τρομοκρατικό χτύπημα κατά τη διάρκεια των αγώνων το Euro 2024 έχουν οδηγήσει τις συντρόφους των Άγγλων ποδοσφαιριστών στο να πάρουν σοβαρές προφυλάξεις

WAGS
Σε 74 ημέρες από σήμερα θα έχουμε τη σέντρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που θα φιλοξενηθεί εξ ολοκλήρου στη Γερμανία κι ως είθισται τα τελευταία χρόνια σε κάθε μεγάλο αθλητικό event ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που απασχολούν είναι αυτό της ασφάλειας.

Το πρόσφατο μακελειό στη Μόσχα οδήγησε τις γερμανικές αρχές στην απόφαση ανεβάσουν τα επίπεδα συναγερμού, αλλά την ίδια ώρα τα μέτρα τους παίρνουν και όσοι έχουν προγραμματίσει να επισκεφτούν τη Γερμανία.

Κι ανάμεσα τους κι οι περίφημες WAGS της Εθνικής Αγγλίας, οι οποίες συνήθως δίνουν ανάλογα πρωτοσελίδα με τα καμώματα τους, μ' αυτά που προσφέρουν οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές με τις επιδόσεις τους εντός αγωνιστικών χώρων.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αποκαλύπτει η Sun, την ώρα που ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ προσπαθεί να καταλήξει στην 24αδα που θα πάρει μαζί του, οι σύζυγοι/σύντροφοι των ποδοσφαιριστών έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην πρόσληψη ιδιωτικής ασφάλειας καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά υπό το φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος.

«Παρόλο που η ομάδα ασφαλείας της αγγλικής ομοσπονδίας έκανε εξαιρετική δουλειά κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ στο Κατάρ, αυτή τη φορά θέλουν κάτι διαφορετικό», ανέφερε ανώνυμη πηγή.

Σύμφωνα πάντα με τη Sun αυτές που δίνουν τις κατευθυντήριες γραμμές στο γκρουπ των WAGS είναι οι... έμπειρες από τέτοια τουρνουά Φερν Μαγκουάιρ (σύζυγος του αμυντικού της Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ), Μέγκαν Πίκφορντ (σύζυγος του τερματοφύλακα της Έβερτον Τζόρνταν Πίκφορντ), ενώ στην ομάδα περιλαμβάνονται οι Σάσα Άτγουντ (σύντοφος Τζακ Γκρίλις), Τόλαμι Μπένσον (σύντροφος Μπουκάγιο Σάκα).

Οι σύντροφοι των Άγγλων ποδοσφαιριστών έχουν καταλήξει στο να προσλάβουν πρώην στρατιωτικούς (όπως κάνουν και τα εμπορικά πλοία που διασχίζουν την Ερυθρά Θάλασσα) με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το κόστος θα κυμανθεί από 65 έως 100 χιλιάδες λίρες (ανά άτομο).

Βέβαια όπως αναφέρεται ένας άλλος σημαντικός λόγος που θέλουν ιδιωτική ασφάλεια και όχι τους άνδρες που συνηθως παρέχει η αγγλική ομοσπονδία έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι τελευταίοι είναι υποχρεωμένοι να δίνουν αναφορά στην FA για κάθε τους κίνηση, κι αυτό είναι κάτι που θέλουν να αποφύγουν για ευνόητους λόγους.

Ειδήσεις σήμερα:

Καβγάς Πολάκη με Καρανίκα για την ανάρτηση Ακρίτα - Δείτε τον διάλογο τους περί μισογυνισμού στο Facebook

«Την κάρφωνε απανωτά στην πλάτη και φώναζε "θα σε σκοτώσω"» λέει αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας της 28χρονης

Ένταση στη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη: Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική, της είπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης