Stoiximan Super League 1, Βόλος-ΟΦΗ 3-1: Τρίποντο ανάσα και ελπίδες παραμονής - Δείτε τα γκολ

Stoiximan Super League 1, Βόλος-ΟΦΗ 3-1: Τρίποντο ανάσα και ελπίδες παραμονής - Δείτε τα γκολ

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με τον Λάρσον στο 13΄, αλλά ο Βόλος του Χρήστου Κόντη νίκησε για πρώτη φορά μετά από δέκα αγώνες και αύξησε τις πιθανότητές του για παραμονή, πετυχαίνοντας πρώτη φορά φέτος τρία γκολ

6132159
Μία υπερπολύτιμη για τη συνέχεια νίκη και την πρώτη του με τον Χρήστο Κόντη στον πάγκο του πήρε
σήμερα (28/2) ο Βόλος, καθώς επικράτησε 3-1 του ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό,παρότι μάλιστα βρέθηκε σχετικά νωρίς πίσω στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με τον Κόβατς στο τέρμα, τους Αλχο, Σιέλη, Καλογερόπουλο, Μύγα στα μετόπισθεν, τους Τσοκάνη, Ντε Καμπς, Τρουιγιέ στον άξονα, τους Ασεχνούν, Κόμπα στα άκρα και τον Γκαρσία φορ.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον Μπάουμαν κάτω από τα γκολπόστ, τους Λάρσον, Βούρο, Λουκάο, Αμπάντα τετράδα στην άμυνα, τους Γκλάζερ, Μεγιάδο στον άξονα, τους Ριέρα, Μπάκου στα άκρα και τον Νέιρα πίσω από τον Φελίπε.

Από ένα εκατέρωθεν γκολ σε κάθε ημίχρονο
Το ματς είχε καλό τέμπο και ρυθμό, αφού και οι δύο ομάδες «έψαξαν» το γκολ και τη νίκη. Ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στην ουσιαστική πρώτη τελική της αναμέτρησης, όταν και βρήκε δίχτυα στο 13' της αναμέτρησης με ένα πανέμορφο σουτ του Λάρσον και από νωρίς άλλαξε τα δεδομένα. Ομως οι φιλοξενούμενοι δεν το... έβαλαν κάτω.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czgr5gv6bph5)


Θέλησαν να βγουν μπροστά, απείλησαν στο 18' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ασεχνούν που απέκρουσε ο Μπάουμαν και ναι μεν οι φιλοξενούμενοι ήταν απειλητικοί στην κόντρα και οι Βολιώτες έφταναν μέχρι τα αντίπαλα καρέ. Ετσι στο 31' έφτασαν στην ισοφάριση έστω και με περιπετειώδη τρόπο, όταν ο Ντε Καμπς έκανε τότε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Βούρου, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czgr5gvka5ft)


Η είσοδος του Μπερτόγλιο αποδείχθηκε κομβική και 3-1 ο Βόλος
Στο δεύτερο μισό οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα, κυκλοφορούσαν την μπάλα, έβγαζαν συνεργασίες και «κέρδισαν» ορισμένα στατικά γύρω από την περιοχή του Κόβατς, μέσω του οποίου ο Μεγιάδο άγγιξε το 1-2 με κεφαλιά στο 53'. Οτι όμως δεν κατάφερε να πράξει το Αργεντινός χαφ το έκανε με αντίστοιχο τρόπο ο Σιέλης στο 61', ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ασεχνούν και έτσι ο Κύπριος στόπερ έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czgsa3njqku9)


Λίγο αργότερα ο Μπερτόγλιο που είχε περάσει στην ανάπαυλα ως αλλαγή, με ωραία ατομική προσπάθεια και πλάσε έστειλε εκ νέου την μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ και οι Βολιώτες ήταν πλέον το «αφεντικό». Ευρύτερα η παρουσία του Αργεντινού μεσοεπιθετικού αποδείχθηκε κομβική για την ομάδα του Κόντη, που έκτοτε διαχειρίστηκε το υπέρ της προβάδισμα και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά, πλην ενός σουτ του Χιμένεθ στο 84΄.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czgshvbarnv5)


MVP: Ο Μπερτόγλιο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έπαιξε στο δεύτερο μισό και βελτίωσε άρδην την εικόνα του Βόλου. Μάλιστα με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Στο ύψος του: Ο Ασεχνούν. Ο 26χρονος είχε, ξανά, πολύ επικίνδυνα χτυπήματα στα στατικά και έτσι μάλιστα έδωσε μία ασίστ.

Αδύναμος κρίκος: Ο Χιμένεθ. Μπήκε αντί του τραυματία Νέιρα λίγο πριν την ανάπαυλα, όμως δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός για την εστία του Βόλου ή να δημιουργήσει φάσεις για συμπαίκτες του.

Η «γκάφα»: Στη φάση του 2-1 ο Χιμένεθ «χάνει» τον Σιέλη στην εναέρια «μονομαχία» και ο στόπερ του Βόλου σκόραρε με κεφαλιά.

Το «στραγάλι»: «Χάθηκαν» κάποιες φάσεις, όμως το ματς δεν είχε και την πολύ «δύσκολη» ώστε να κριθεί, μέσω αυτής, η έκβαση της αναμέτρησης.

Το «ταμείο» του Gazzetta: Ο Βόλος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα αμυντικά λάθη του ΟΦΗ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ηταν ένα ισορροπημένο, σε γενικές γραμμές παιχνίδι, που κρίθηκε στο ότι οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να μην έχουν μετά την ανάπαυλα το απαιτούμενο «καθαρό» μυαλό.

Ειδήσεις σήμερα:

Θα προσαχθεί για να δώσει DNA ο παλαιοχριστιανός - «Ο μόνος τρόπος για να ζήσουμε ήταν το βουνό»

Χειραψία και φιλί Κασσελάκη με Γεροβασίλη στην πορεία της ΑΔΕΔΥ - Δείτε φωτογραφίες


Βίντεο: Επεισόδια στην πορεία για τα Τέμπη στην Θεσσαλονίκη - Βροχή από πέτρες και μολότοφ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης