Κορινθία: Θα προσαχθεί για να δώσει DNA ο παλαιοχριστιανός - «Ο μόνος τρόπος για να ζήσουμε ήταν το βουνό»

Κορινθία: Θα προσαχθεί για να δώσει DNA ο παλαιοχριστιανός - «Ο μόνος τρόπος για να ζήσουμε ήταν το βουνό»

«Το ζήτημα της επιβίωσης και των όπλων είναι στην ημερήσια διάταξη του κόσμου» δήλωσε ο 45χρονος

palaioxristianos
Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του 45χρονου παλαιοχριστιανού Μανώλη Καλαϊτζιδάκη από την Κορινθία καθώς μετά την αναβολή της δίκης του, αναμένεται σύντομα να προσαχθεί ώστε να γίνει λήψη DNA, την οποία ως τώρα αρνούνταν. 

Ο ίδιος μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε για το γεγονός πως ζούμε στον Ωρωπό και δούλευε στην Ερέτρια λέγοντας «Δεν υπήρχαν μέτρα και προβλήματα στην αρχή. Δεν ήθελα να κάνω το εμβόλιο και έπρεπε να κάνω ένα ράπιντ τεστ όλη την ώρα. Ήταν από τον μισθό μου και οι μάσκες. Έπρεπε να πληρώνω για να βγαίνω από το σπίτι. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να ζούμε ήταν να πάμε στο βουνό. Αλλωστε το είχε πει και ο πρωθυπουργός '' οι αντιεμβολιαστές να ζήσουν σε σπηλιά''. Ε, ορίστε πήγα».

Ως προς τις δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του, ο 45χρονος απάντησε ότι «λεχω πολλά ένσημα και από τον ιδιωτικό τομέα. Και οικοδόμος έχω δουλέψει και σε εστιατόρια και ως ωρομίσθιος καθηγητής. Θα μπορούσα να είμαι ήδη στη σύνταξη. Από τη στιγμή που θα μπορούσα να είμαι στη σύνταξη και συνεχίζω να εργάζομαι, δεν τους κάνω χάρη;».

Ενώ, όπως δήλωσε στην ίδια εκπομπή είναι... σύνηθες για τον πλανήτη ο κόσμος να στρέφεται σε εναλλακτικούς τρόπους ζωής. «Είμαι και συγγραφέας. Έχω οικογενειακή παράδοση στη συγγραφή. Το ζήτημα της επιβίωσης και των όπλων είναι στην ημερήσια διάταξη του κόσμου. Αρκετοί στρέφονται σε εναλλακτικό τρόπο ζωής. Στην Ελλάδα έχουμε καλομάθει, αλλά δεν είναι παράξενο για τον πλανήτη, είναι παράξενο για εδώ μόνο» δήλωσε. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czgl363wwb55)

Ειδήσεις σήμερα:

Έναν χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών, η Ντίνα που επέζησε συγκλονίζει: Το πρώτο που σκέφτηκα είναι πώς θα ζήσει μετά από αυτό η μητέρα μου

Σοκαριστικό βίντεο: Πατέρας ανακοινώνει μέσω θυροτηλεφώνου στη σύζυγό του ότι σκότωσε τον γιο τους

Βίντεο: Η Μπιάνκα Σενσόρι βγήκε για βόλτα σε μαγαζί στο Παρίσι και «ξέχασε» να φορέσει σουτιέν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης