Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Αργεντινής - Δείτε τα γκολ

Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Αργεντινής - Δείτε τα γκολ

Καλύτεροι σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, είχαν δοκάρι με τον Κολίδιο στο πρώτο ημίχρονο - Σολάρι και Μεδίνα τα γκολ

MixCollage-26-Feb-2024-02-05-AM-49
Ισόπαλες με σκορ 1-1 ήρθαν Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς στο... καυτό «Μουνουμεντάλ» και το «Superclasico» της 7ης αγωνιστικής του Copa de la Liga έληξε δίχως νικητή.

Οι Millonarios ήταν καλύτεροι σε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του «Superclasico» και ήταν εκείνοι που έχασαν την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Ο Νάτσο Φερνάντες έδωσε με τακουνάκι στον Κλαούντιο Ετσεβερί, εκείνος με κεφαλιά βρήκε τον Φακούντο Κολίδιο και εκείνος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Σέρχιο Ρομέρο στην καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους.



Κλείσιμο
Στην επανάληψη το σκηνικό πίεση των γηπεδούχων επαναλήφθηκε και με γκολ από τα... αποδυτήρια, η ομάδα του Μαρτίν Ντεμικέλις άνοιξε το σκορ στο 49ο λεπτό του ματς. Η φάση του γκολ ξεκίνησε από τη... μαγική πάσα του Ένσο Ντίας, όπου έβγαλε φάτσα με την εστία τον Πάμπλο Σολάρι, ο οποίος στην πρώτη του προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα πόδια του Ρομέρο και στο ριμπάουντ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.



Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνες δεν τα παράτησε και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 70ο λεπτό του αγώνα. Οι Xeneizes βγήκαν στην επίθεση από την αριστερή πλευρά τους, ο Λαουτάρο Μπλάνκο έκανε εξαιρετικό γύρισμα στην καρδιά της άμυνας της Ρίβερ και ο Κριστιάν Μεδίνα με άψογο πλασέ έφερε το «Superclasico» στα ίσα.





Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Νικητές και ηττημένοι στο Συνέδριο: Η λήξη των εκλογών από τον Κασσελάκη, η νέα τρόικα και ο Τσίπρας

Καιρός - Τσατραφύλλιας: Οι περιοχές που θα πληγούν από ισχυρές καταιγίδες - Νέα επιδείνωση την Πέμπτη

Ολη η ρύθμιση για τα εκτός σχεδίου: Ποιοι χτίζουν και ποιοι όχι με τον νέο νόμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης