Τσιτσιπάς: «Το μόνο που θυμάμαι είναι ο τελευταίος πόντος» - Δείτε βίντεο

Τσιτσιπάς: «Το μόνο που θυμάμαι είναι ο τελευταίος πόντος» - Δείτε βίντεο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φανερά εξουθενωμένος μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην εξαιρετική ατμόσφαιρα από τον κόσμο και έδωσε την απάντηση του στο τι πρέπει να κάνει για να φτάσει στον τίτλο

28183791
Στην on-court συνέντευξη με τον Τζόν ΜακΕνρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν φανερά καταβεβλημμένος μετά τη νίκη-θρίλερ στον 2ο γύρο του Australian Open επί του Τζόρνταν Τόμπσον, σ' ένα ματς που διήρκησε 3 ώρες και 36 λεπτά και είχε τρομερές διακυμάνσεις...



«Το μόνο που θυμάμαι αυτή τη στιγμή είναι ο τελευταίος πόντος. Η αδρεναλίνη ήταν ψηλά και η ένταση του αγώνα τρομερή. Παίχτηκε υψηλό επίπεδο τένις σε κάποιο σημείο. Ευχαριστώ τον κόσμο που με βοήθησε στη διάρκεια του αγώνα. Ηξερα ότι παίζω στην έδρα του Τόμπσον και θα έχει υποστήριξη, αλλά ο κόσμος φώναζε και για τους δύο. Σπουδαία ατμόσφαιρα. Μπορώ να πάω να κοιμηθώ, ξέρωντας πως έδωσα τα πάντα στο γήπεδο. Ηρθα με ενθουσιασμό για να ξεκινήσω θετικά την σεζόν» ήταν το σχόλιο του για τον αγώνα,  ενώ όταν ρωτήθηκε για το τι πρέπει να κάνει ώστε να φτάσει ως το τέλος στη Μελβούρνη και την κατάκτηση του τίτλου δηλαδή, χαμογέλασε και απάντησε:

«Είτε εγώ, είτε κάποιος άλλος, να κερδίσει τον Τζόκοβιτς...».

Μιλώντας αργότερα στη συνέντευξη Τύπου για το 10ο γκέιμ του 4ου σετ, ο Τσιτσιπάς είπε: «Ήρθε μια στιγμή που τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά και το momentum άλλαξε, ειδικά μετά το μπρέικ όταν σέρβιρα για το ματς. Αυτό δεν συμβαίνει πολύ συχνά, δεν ήταν πολλές οι φορές στην καριέρα μου που δεν μπόρεσα να κλείσω έναν αγώνα στο σερβίς μου.

Η πρόκληση για μένα εκεί ήταν να μην καταρρεύσω. Θα ήταν εύκολο να γίνει αυτό, αλλά το αρνήθηκα στον εαυτό μου. Ξέρω βαθιά μέσα μου πως είμαι καλύτερος απ' αυτό και πως μπορώ να χειριστώ δύσκολες καταστάσεις. Μπορεί για πολλούς ανθρώπους αυτό που έκανα να φαινόταν βουνό, αλλά το έφερα ξανά στην ισοπαλία και εκτέλεσα το πλάνο μου εξαιρετικά στο τάι μπρέικ».

Ειδήσεις σήμερα:

«Βίαζε την κόρη μου και ο γιος μου ήταν στο δίπλα δωμάτιο» είπε στον ανακριτή ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Σε απόγνωση ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος λόγω φτώχειας: «Καπνίζω αποτσίγαρα που βρίσκω στο δρόμο»

«Σασμός» στη ΝΔ μετά τη διήμερη ζύμωση για τον γάμο ομοφύλων - Πάνω από 100 βουλευτές προς υπερψήφιση 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης